- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

17.8.06

 
Huomenna tulee vuosi siitä, kun Sedän kanssa istuttiin kahdestaan Eläintarhan Nesteellä Lintsin NRJ-konsertin jälkeen. Työvuoron aikana oltiin flirttailtu, lähetelty vihjailevia tekstiviestejä, jos oltiin kaukana toisistamme ja käyty salaa yhdessä tupakalla. Muistan sen pehmeän kosketuksen niskassani. Tuon kahvittelun jälkeen sain viestin, jossa se kutsui mua Tyttösekseen ja totesi, että sut kun sais. Parin päivän kuluttua tuli viesti, että sen oli tehnyt mieli suudella mua silloin.

Vuosi. Ja taidan välittää edelleen, ehkä vähemmän intohimoisesti kuin ennen enkä niin tunteella, mutta välittää yhtäkaikki. Muistoja vain, ei enää samaa paloa.

Vaelluksen jälkeen on ollut vähäunista, työntäyteistä ja asioidenhoidollista aikaa. Mut "ylennettiin" töissä, työnkuva muuttuu hieman ja kohta se toivottavasti näkyy liksassakin. Harmi vaan, ettei se tee tosta duunista yhtään sen miellyttävämpää ja edelleen haeskelen aktiivisen epäaktiivisesti muita hommia.

Ilmoittauduin myös syksyn kursseille, näyttää lukkari melkoisen tappavalta. 100 puuttuvaa opintopistettä tulee kuitenkin täyteen ja kandin paperit toukokuussa käteen. Mikäli en sairastu pahasti ja joudu keskeyttämään kursseja. Harrastusmeiningeissäkin riittää puuhaa ja varattuja viikonloppuja, nyt vain toivotaan kovasti jaksamista.

Hain myös erittäin haastavaa pestiä harrastuspuolella. Lisäkseni on muutama muukin hakija, joten kuun lopussa selviää mitä hallitus päättää. En itke itseäni uneen, jos paikka menee sivusuun, mutta saattaa se silti hieman harmittaa. En panostanut täysin hakemukseen, vaan tein siitä omannäköiseni, toivotaan että uppoaa valitsijoihin. Tappavaa työmäärää toi tosin tarkoittaa, mutta keväällä mulla on hyvin vähän enää opintoja, joten uskon hanskaavani homman.

Huomenna Tanyan kanssa baariin. Vasta lauantaina yövuoroon, on aikaa toipua. Wagner on kysellyt viimevuotisten ilotulitusdeittien uudistamista, mutta jotenkin ei nappaa. Ex-kämppiksestä on tulossa seurustelunsa myötä ex-ystävä. En vain jaksa ymmärtää.

Huomenna koululle moikkaamaan fellow-maikkoja ja oppilaita. Ihanaa se. Kampaajallekin tuckaa uudistamaan ja yliopistolla käväisemään, jos jaksan. Taidan käydä myös kaupoilla kattelemassa jotain kivaa baarivaatetta, jos sattuis silmään. Vapaapäivä, luksusta.


22:41 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna