- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

26.7.06

 
Oli tosi mukavaa taas tuutoreiden kanssa. Monta tuntia vilahti ohi ja samalla suunniteltiin juttuja omaksi iloksi ja fuksien päänmenoksi. Syksyn (ja koko ensi vuoden) opinnot stressaa, mutta toi porukka kyllä varmasti auttaa jaksamaan. Opintojen sosiaalinen keskipiste.

Sitten vähän vittumaisempaa asiaa. Vatsa on kiukutellut nyt tiistain aamusta lähtien, eikä helpotusta näy. Kävin hakemassa saikkua toisesta syystä ja sain taas vaan sen kirotun kaksi päivää. Perjantaina on aika lekurille ja pitää samalla sitten puida tämä vatsakipuasia. En muista koska olis sattunut näin vitusti. Laitoin just äidille viestiä, että jos se vois jättää puhelimen yöksi äänille, jos tulee vaikka lähtö Meikkuun.

Oon nukkunut ihan hulluna. Ensin 9,5 tunnin yöunet, sitten reilut tunnin päiväunet iltapäivällä ja kolmen tunnin iltaunet. En kyllä voi olla ihan kondiksessa. Samalla kyllä pelottaa, että mitä paskaa tää taas on. Verenpaine oli terkkarilla ihan normaali, mutta silti tänään pyörrytti. Enkä tosiaan keksi, mitä sellaista olisin muka syönyt, että toi vatsa menee noin kipeäksi. Lääkkeetkin on otettu, eli kaiken pitäis olla ihan kunnossa. Vaan eipä tietenkään ole.

En jaksais tätä ihan nyt just. Ei riitä rahkeet. Muutenkin itkettää taas ei-mistään-syystä ja on jokseenkin paska olo. Henkisen remontin tarpeessa.


23:13 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna