- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.7.06

 
Oli se lekuriaikakin. Sain pari päivää saikkua lisää ja vahvoja särkylääkkeitä. Oma lääkäri vaikutti ihan mukavalta ja perusteelliselta, pitänee vierailla useamminkin sen luona jatkossa. Labraan kävin jättämässä vähän verta ja painelin kotiin nukkumaan lisää. Mikä tää helvetin väsymys on? Tankkasin kaliumiakin, josko sen puutteesta ois taas niin vetämätön olo.

Heräsin just kolmen aikaan sitten lekurin soittoon, joku päivystävä merentakainen tuonti sieltä soitteli. "Onko sinu minu mita kysyttava?" Juu, eipä ole. Trombot ja CRPt taas enemmän kuin laki sallii ja ilmeisesti maksa-arvotkin viturallaan, kun kyseli että onko maksan kanssa ollut ongelmaa. Tai en ole ihan varma mitä kysyi, kun oli tuo suomenkielinen ulosanti sen verran heikompaa heebolla. Anycase maanantaina uudet labrat (toivottavasti päästävät töistä sen verran käymään) ja katsotaan sitten jatkoa. Maksauutinen ei kyllä yhtään ilahduta, mutta ehkä kaveri ei tarkistanut lääkitystä etukäteen. Jos ne nyt on oikeasti pahasti koholla (I need a second opinion) niin sitten onkin piru merrassa. Toivotaan, että jamppa erehtyi, edes vähän.

Esseitä olis pitänyt kirjoitella, mutta eipä ole kauheasti tullut saatua aikaan. Huominen on vielä aikaa, katsotaan jos sanainen arkku aukeaisi ja ihmeitä tapahtuisi. Huomasin myös, että sivuaineopintoihin pitää ilmoittautua maanantaihin mennessä, enkä edes tiedä mitkä kurssit pitäisi valita. Taidan vaan ilmoittautua kaikkiin, käydä toimistolla tarkistamassa korvattavuudet ja sitten käydä ne, jotka jäljelle jää.

Stressaa noi opinnot, stressaa raha-asiat, stressaa kaikki. Mahahaavan tästä vielä saan palkinnoksi. Muutenkin niin alavireinen olo, ettei mikään huvita ja tekisi mieli toivottaa kaikki ns. kaverit huitsulan viipaleeseen. Pahinta on, etten edes tiedä mikä tässä pahiten mättää, joten tilanteen korjaaminen on vaikeaa. Ehkäpä jos nuo esseet sais alta pois, niin helpottaisi. Ilmoittautuisi kursseille, kävisi opintoneuvojalla ja sitten selkiytyisi koulujututkin. Toivon, että asiat järjestyisi parhainpäin, alkaa olla panokset lopussa.


00:27 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna