- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

10.7.06

 
Hajanaisia tapahtumia ja ajatuksia.

Parin viikon työputki loppuu tänään viimeiseen yövuoroon. Luulin, etten henkisesti jaksaisi näitä päiviä, mutta nyt on aika voittajafiilis, kun valo tunnelin päässä lähestyy huimaa vauhtia. Kroppa tosin ei tainnut jaksaa. Pyörryin HesaCupin avajaisissa ja lähes koko työvuoro menikin sitten ensiavussa pötkötellessä. Verensokeri oli reilu 5, eli ihan hyvä, mutta paineet oli 90/55. Eipä ole koskaan noin alas tainnut vetää ja kyseessähän on sama ihminen, joka yläasteella laukkasi terkkarilla tutkittavana korkean verenpaineen takia. Harmitti, kun pitivät melkoista koulutusta siellä ensiavussa syömisestä, nukkumisesta ja työnteosta. Toisaalta, teenhän mä helevetisti töitä, kyllä mä sen myönnän. Mutta oon mä ennenkin jaksanut. Ja aion jaksaa jatkossakin. Onneksi tämmöisiä viikkoja on vaan muutaman kerran vuodessa, mutta jääpä käteen 800 euroa. Viikon duunista se on musta ihan jees.

Pyykkäilen ja siivoilen tässä vähän slowmotionilla. Hyödynnän pöhnäistä oloa. Ulkona on niin kuuma, ettei sinne kannata edes lähteä vielä ja Prahaa varten tarviin vaatetta. En tietenkään voi tietää mitä kaikkea haluan ottaa mukaan, joten kaikki vaatteet on pakko pestä. Lopullinen valinta tapahtuu todennäköisesti tuttuun tapaan pari tuntia ennen lähtöä.

Vaikka tässä nyt on tätä hellettä piisannut ja sade tekisi terää, niin onko pakko heittää niitä tummia pilviä sinne taivaalle JUST kun saan pyykit ulos kuivumaan?? Porottais nyt pari tuntia, niin kaik ois kuivaa ja kaappiin viikattavaa. (Mihin kaappiin? Ketä yritän kusettaa, edellisetkin pyykit on maanneet sohvien päällä ties monettako viikkoa!) Nyt saan kytistellä jatkuvasti ikkunasta, että millon pitää singahtaa pelastamaan hukkuva pyykkiteline. Miksei koskaan mikään kelpaa?

On kivaa olla aikuinen, kun voi syödä jäätelöä aamupalaksi. Tai koska vaan. On mälsää olla aikuinen, kun kämpässä on tuhoelukoita ja ne pitäisi hävittää. Eiks joku muu vois?

Things 2 do before Prague, baby!
- pillerit apteekista
- 2-3 sivun essee Afrikan noitavainoista
- matkalaukkujen haku varastolta
- pakkaaminen
- kämpän siivoaminen
- rottien roudaus broidin hoteisiin
- kenttäkyydin järkkääminen
- paketin hakeminen postista
- muuta mitä en nyt tässä muista

Things 2 do in Prague, baby!
- lomaa
- syömistä
- rentoutumista
- baariin
- kevyttä shoppailua (ahem..)
- eläintarha
- jokilaivaristeily
- laskuvarjohyppy
- loput selviää paikan päällä

Jashoo, jos menis lataamaan astianpesukoneen. Ja siivois ehkä eteisen. Ehkä. Tän postauksen kirjoittaminen kesti noin 2,5 tuntia. Ei oikein pysty keskittymään yhteen asiaan kerrallaan.


17:05 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna