- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

31.7.06

 
CRP nousee edelleen, nukun älyttömästi ja olen silti koko ajan väsynyt. Ruoka ei maita ja välillä olo tuntuu kuvottavalta, etenkin herätessä. Duunin jälkeen nukuin pienet neljän tunnin päikkärit. Sen jälkeen oli pakko vääntäytyä kauppaan, kun oli vähän nälkä, muttei tehnyt mieli mitään mitä kaapissa oli. Kaupastakaan ei löytynyt oikein mitään maittavaa, otin sitten vähän kaikenlaista, vaikka huomenna lähdenkin pariksi päiväksi pois.

Setä soitteli, oli ihana kuulla sen ääntä. Oli ihana, kun sai puhua ihmiselle, jolle ei tarvitse selittää ja vääntää kaikkea rautalangasta. Ihana tosiaan on hän.

En jaksa ajatella, että olin neljä päivää sairaslomalla, enkä tehnyt juuri mitään. Piti tehdä muka esseetä, mutta eilen sitten päätin, että skippaan koko kurssin. En tykkää siitä, se ei ole mun opinnoille millään lailla tarpeellinen ja mun kandi ei yhteen 8 op:n suoritukseen kaadu. Tuli ensimmäistä kertaa moneen päivään hyvä fiilis siitä päätöksestä ja tuntui, ettei elämä näihin opintoihin kaadu. Jotenkin vain jaksettava etiäpäin.

Oltiin eilen serkkulassa rippijuhlissa. Kiva oli nähdä muutamia ihmisiä pitkästä aikaa ja huisia! Kävin testaamassa trampoliinia ekaa kertaa! Se olikin oikeasti hurjaa tai sitten olen vain niin vanhaksi jo tullut tai pipiksi. Pyörrytti kovasti pompottelun jälkeen ja piti päästä istumaan. Mutta en ollut ikinä tiennyt, että hyppelehtiminen voi olla noin kivaa ja oikeasti huRjaa!! Muilla ainakin oli hauskaa, väittivät että hypin kuin neiti. Hrmph.

Huomenna treffaan tuutoriparini ja sitten käväisen hakemassa uuden kalenterin yliopistolta (jos ovat saaneet ne jo jakoon, tulisi meinaan tarpeeseen!) ja sitten vielä soklaan keskustelemaan aineenopettajaopinnoista. Piti mennä Lintsillekin testaamaan maailmanpyörä ja moikkaamaan jarrumies-Jaria, mutta Jessi yllättäen feidas. Lähdenkin sitten vähän aiemmin ilmeisesti kummitytön luo Varsinais-Suomeen. Heillä on siellä uimailuallas ja telttasauna ja mönkijä ja mäkiauto ja vaikka kaikenlaista! Takaisin on tarkoitus tulla vasta torstaina, välissä piipahtanen Turun nurkilla asioilla.

Mukavata viikkoa meille kaikille! :)


23:19 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna