- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

7.4.06

 
Sen sijaan, että olisin ottanut kuvan omasta orkideastani ja siirtänyt sen koneelle, oli paljon helpompi googlata vastaava näky. Nuo on kyllä kauniita ja piristäviä kukkia, ostin omani viime lauantaina.

Onpa ollut kivoja päiviä. Käytiin eilen Jessin kanssa lounaalla Amarillossa ja illalla oli tuutoritapaaminen. Tanya soitti ja sen kanssa treffataan maanantaina, kivintä nähdä pitkästä aikaa. Parina päivänä olin opettamassa ja olipa ihana palata vanhaan työyhteisöön edes hetkeksi. Jos opinnot ja suunnitelmat menevät putkeen, ei ensi syksynä enää tarvitsisi tehdä kaikenmaailman hanttihommia, vaan oikeasti koulutusta vastaavaa työtä. Se vasta olisi nastaa! Kaikki kuitenkin ratkeaa vasta kesällä, kun koulun tuntikehys on selvillä, samoin kuin oma lukujärjestykseni yliopistolla.

Kauheasti on ollut stressiä, mutta olen kovasti yrittänyt lievittää sitä tekemällä palapeliä valmiiksi ja näpertelemällä koruja. Keskiviikon tenttiin pitäisi ehtiä lukemaan, samoin pitäisi keksiä mistä teen 10-12-sivuisen tutkimuksen. Aikaa on enää pari viikkoa, eikä minkäänlaista ideaa välky missään suunnassa. Ahristavaa tuommoinen. Tuntuu, että kaikille muille nuo hommat valkenevat ajoissa ja pääsevät hommaan kiinni alkumetreillä. Itse sitten räpistelen ja ihmettelen, enkä keksi millään aihetta, josta riittäisi juttua noin kovasti.

Vaikka kouluhommat onkin vähän retuperällä ja loppupaniikkia odottamassa, oon sentään saanut aikaan harrastusrintamalla. Uusi kesäleiripaikka löytyi ja ohjelmakin on mallillaan. Kerrankin ollaan ajoissa liikkeellä, nyt toivotaan vaan alkukesälle edes siedettäviä ilmoja.

Viime viikonloppuna olin katsomassa kummitädin pojan lätkäpeliä ja huomenna suuntaan Tyhmä-Enon luo. Se aina valittaa, kun musta ei kuulu mitään jne, joten soittelin sitten tänään. Serkulla on lätkäturnaus, ja pääsen taas ihastelemaan teinipoikien peliä, oh joy.

20.000 hittiä tuli tällekin päiväkirjalle jo täyteen. Melekoinen kävijämäärä. Nyt kuitenkin jonkin askareen pariin ja sitten nukkuilemaan. Jos huomenna jaksaisi Hulluillakin käydä. Se vaatii kyllä aikaisen nousun, nggghh.


23:54 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna