- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.4.06

 
Otin pikkutirsat äipän soittoa odotellessa. Toisin kuin viime yönä, ei unta tarvinnut odottaa hetkeäkään. Mamma tuli sitten parin tunnin päästä hakemaan ja suunnattiin HongKongiin. Ostettiin harrastussälää: postilaatikko, seinälle laitettava kovamuovinen lomakelokerikko, lamppuöljyä ja semmoista muuta pientä. Itellemme hankittiin pihakukkia, äipälle vappupallo mallia lehmä, jätesäkkejä, paikkausnurmea.. Käytiin vielä Prismassa pyörittämässä venäläistä ruokaostosrulettia ja sitten tulinkin kotiin.

Haravoin pihan ja revin rikkaruohoja ja ruohotuppoja roskikseen. Istutin muratit ja orvokit ja kylvin nurmea taas varmaan 50 neliömetrin tarpeiksi. En jaksanut pestä pihakalusteita ja lakaista kivilaattoja niiden alta, joten teen sen ensi kerralla. Jos vaikka olis lämpimämpi, ettei tarvi toppatakissa tossa tuulessa touhuta. Oli ilo huomata, että viimekesänä lapsuudenkodin pihasta siirettyä kukkaa alkaa ponnistamaan ylös nurmesta. En toudellakaan tiedä mitä vihreän keskeltä lopulta paljastuu ja onko kaikki istukit selvinneet talven yli. Toivotaan. En ole nimittäin kovin monessa pihassa kyseisiä lajikkeita nähnyt kasvavan ja onhan noilla jo tunnearvoakin.

Lupasin mennä illalla käymään äipällä, jos jaksan. Nyt puntaroin jaksanko. S&S on menossa sinne kuudeksi ja en oo nähnyt niitä pitkään aikaan. Tosin, enpä kauheasti ikävöikään, mutta ois sitä moikkaamassa voinut käydä. Pyykkiäkin olisi pestäväksi, mutta voin huomenna iskeä koneen ajastukselle, kun lähden aamuvuoroon ja ennen iltatöitä sitten tyhjentää kotona käydessäni.

Ainiin perkele! Piti tehdä sitä soppaa huomiseksi. Aaarrgghh. Jos nyt mutsille ja sit soppaa illalla, siinähän se kiehuu kun itse rakentelee koruja tai kattoo töllöä. Tai jos ehkä sittenkin lyhyet tirsat...? Hillitöntä tää krooninen väskäily.


17:48 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna