- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

12.4.06

 
Nähdään tänään Sedän kanssa pikaisesti. Se oli kyllä ah, niin romanttinen taas puhelimessa. "Puoltuntia sit vaan aikaa, haluun tuntea sun kielikorun vikan kerran.." Pölhöhän se on, haleja ja pusuja mä tarviin. Ja varmuuden siitä, että tää on oikea ratkaisu. Tietysti, jos Deitti nro 1 ei olekaan Elämäni Mies, niin me voidaan Sedän kanssa jatkaa ihan normaalisti. Kaameeta ajatellakin, ettei enää sit oltais niin paljoa tekemisissä ja kerrottais päivittäisiä "tärkeitä" asioita toisillemme. Noh, semmoista se elämä taitaa olla..

Tenttiin on alle 12 tuntia aikaa ja lukeminen on ollut melko vähäistä. Pah. Jos menisi noiden paprujen kanssa sänkyyn ja aamulla ajoissa yliopistolle lukemaan. Eiköhän se tentti mene läpi kuitenkin. Arvosanat on olleet tähän asti hyviä/kiitettäviä, mutta pari viikkoa sitten läpäisin tentin huonoimmalla mahdollisella arvosanalla. Alkuun harmitti ja mietin, että uusisin tentin, mutta hittoakos sitä. Pääasia, että on läpi, ei niitä arvosanoja kukaan kattele!

Deitti nro 1 saa pian lempinimensä. Kyseessä on siis tämä suosta pulpahtanut helmi, joka saa mut virnistelemään täysillä. Tähän mennessä kaikki on loksahtanut kohdalleen enemmän kuin sopivasti. Jännittää hieman, että meneekö homma reisille vai seuraako tästä jotain pidempiaikaista kivaa. Alku on ainakin enemmän kuin lupaava, lähes täydellinen. Kaikki ne perusominaisuudet löytyy, jotka pitääkin löytyä. Mutta en ole sentään vielä häitä ruvennut suunnittelemaan, vaikka hötkyilenkin taas ennenaikaisesti. Munarikasta pääsiäistä toivon silti itselleni!


00:34 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna