- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

17.4.06

 
Liisi herätti mut parikymmentä minuuttia sitten [Liisi= ent. Deitti nro 1], kääk. Meidän piti mennä kahdentoista aikaan kahville, joten se kyseli aikataulusta. Nyt onneksi kävi kuitenkin niin kivasti, että Jessi sai American Car Showhun vapareita, joten ei tarvitse istuksia Liisiä vastapäätä ja vaivaantua. Eihän sitä välttämättä vaivaantuisi, mutta "kahville" on eri asia kuin "terdelle" ja vain jälkimmäisestä mulla on kokemusta deittimuotona.

Nyt pitää siis heivata huiviin tuo teekuppi ja mennä suihkuun. Toivottavasti tukalla olisi hyvä päivä ja se vääntyisi oikein. Pari päivää olen saanut taistella ihan kunnolla, kun ei meinaa totella sitten millään!

Hihii, Jessi on kyllä ihan paras, kun pelasti mut kahdenkeskiseltä Liisiltä. Autoja kiertäessä voi hyvin höpötellä ja sen jälkeen/lomassa ehtii ihan hyvin sinne kahvillekin. Ollaan Jessin kanssa kutsuttu Liisiä Liisiksi jo alusta asti, enkä varmaan osaa kutsua sitä oikealla nimellä, ainakaan Jessille puhuttaessa. Puhelimessakin lukee Liisi sen kohdalla. Noo, mutta jos sinne suihkuun. Katsotaan miten Liisin kanssa käy. Yikes.


09:56 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna