- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

20.4.06

 
Kyllä se vaan on niin, että jos haluaa nukkua, se puhelin on pidettävä äänettömällä. Enkä siis koskaan muutoin jätäkään ääniä päälle, ellen epäile tulevaa herätystä. Viime yönä meni vähän myöhään ja tänään pitää ehtiä yliopistolle ajoissa palauttamaan töitä, joten jos nyt sattuisinkin olemaan NIIIIIN väsynyt, etten herää herätyskelloon, on hyvä jättää äänet kännyyn päälle. Jos vaikka joku sitten sattumalta soittaisi ja herättäisi. Vaikka jo klo:08.45, kun unta on ruhtinaallisesti takana. Tai uudemman kerran klo:11.03, kun päätäkin särkee jo valmiiksi.

Ei ole kyllä oikeasti vittumaisempaa tapaa herätä väsyneenä kuin joku Nightwishin Nemo soitettuna liian korkealta. Vaihdan soittoäänen. Ja pidän huolen siitä, että nukun tarpeeksi. [Liisin soittoon oli meinaan ihan mukava herätä!]

Luin muuten äsken entisen kaverini Eekan selityksiä sähköpostistani. Sillä naisella on kyllä kaksi elintä kiepsahtaneet väärille paikoille. Muulla syyllä kun en osaa selittää sitä paskavanan määrää, joka sen suusta valuu. Milloin sillä on kylkiluu poikki, milloin se on JUST kadottanut avaimet, milloin mitäkin. Selittelyjä, mutta ei tekoja. Saunan takana on tilaa!


11:54 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna