- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

24.4.06

 
Ja se on valmis!!! Jouduin tietysti printtaamaan pari sivua uusiksi, koska tiettyjä virheitä ei vain huomaa monitorin ruudulta. Uskon ja toivon ja luotan siihen, että tuo paperi menee läpi ja se on tärkeintä. Jos saa aikaiseksi 12 sivua tekstiä, eikä se ole ihan täyttä paskaa, niin kyllähän siitä kurssista läpi pääsee, eikö?

Kynnet on ihan paskana, tää kirjoitus- ja lukemis- ja säätämistyö tietokoneella tekee niille pahaa. Narskuttelin kynsilakkoja irti ja lyhensin pala kerrallaan pituudestakin muutaman millin. No, uusiutuva luonnovara. Parin viikon päästä ne on ennallaan, ellei sitten seuraavaksi työstettävä tekstianalyysi ja käännöspäiväkirja tuhoa niitä lopullisesti.

Polvia särkee hulluna, lonkkien jomotus loppui jo. Naamaakin kuumotti tuossa siihen malliin, että josko olisi paraatissa vähän aurinkoakin saanut. Kyllähän siellä useita tunteja kuitenkin upeassa ilmassa vietettiin. Kaikki meni tosi hienosti ja oon ylpeä omista pikkumussukoistani. -Myös susta, Miira! ;)

Kaatuiskohan sitä petiin. Tiedän, ettei uni tule heti, kun aivot käy vielä ylikierroksilla. Vähän nälkäkin kuristaa vatsaa, mutta maistuupahan aamupala sitten paremmalta. Tuskin moista ehdin kyllä syödä, herätys on 07.15 ja voi olla hieman vaikea nousu. Pääasia nyt kuitenkin, että homma on lapasessa ja ohi. Huominen on viimeinen maanantai yliopistolla, yay.


03:11 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna