- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

9.4.06

 
Hitsi, mikä päivä ja viikonloppu!

Olin tosiaan eilen Tyhmä-Enolla kylässä ja oli oikein kivaa. Serkut ovat jo kovin aikuisia ja Heppu pelasi hienosti maalivahtina. Syötiin pitsaa, juotiin viiniä, ihmeteltiin Sid-kisua ja yöllä ajelin kotiin. Kovasti Eno yritti saada jäämään yöksi, mutta en suostunut, kun tänään piti lukea tenttiin. Niin, piti. Olenko lukenut? En helvetissä.

Mutta! Palapeli on valmis! Kokonaan valmis ja olen kovin ylpeä itsestäni. Jos jaksaisin pelleillä Ixuksella, laittaisin kuvankin tänne. Ehkä seuraavalla tyhjennyskerralla.

Käytiin eilen Retkussa syömässä Jessin kanssa ennen kuin suuntasin Enolaan. Puhuttiin taas miehistä ja kaikesta kummallisuudesta. Jessillä on menossa vähän sama vaihe kuin Hannalla, seukkaaminen tuntuu olevan elämän pääasia. Miksei ne saavuta sitä ihanaa tilaa, jossa omaan sänkyyn yksin käpertyminen on ihaninta ikinä? Miksei ne tajua, että voi olla kokonainen ilman sitä Y-kromosomia lähellään? Toiset tytöt on hupsuja, näköjään.

Hulluja juttuja kuitenkin, Jessi on käynyt nettideiteillä yhden mun opiskelukaverin kanssa. Ja vielä viime syksynä! Neidin deittikuvioita ja mieskaipuuta kuunnellessani totesin, että voisi oikeastaan olla ihan kivaa deittailla. Vaikka huvikseen. Eihän sieltä kuitenkaan mitään löydy, niin kuin ei ole löytynyt tähänkään asti. Se vois kuitenkin olla mukavaa ja pään tuulettaminen ei koskaan voi olla huono juttu. Partnerit pitää vaan valita huolella, ettei käy niin kuin viimeksi ja SITÄ EDELLISELLÄ kerralla. Puistattaakin ajatella. Onneksi nuo arkistot on poistettu YAD:n lukijoita kalvamasta. Hiihtäjärakentajamiehenkin kanssa on ollut hiljaisempaa. Edellisen kerran puhuessamme selvisi, että sillä on TILANNE PÄÄLLÄ, eli joku hieman psykoottinen eksä kuvioissa. Tänään se tosin väitti, että olis valmis deittailemaan. Harmi vaan, että mun mielenkiinto taisi lopahtaa jo..


22:37 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna