- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

21.4.06

 
HELEVETTI tätä muistia. Klo:18.00 alkoi valtsikan ilmoittautumiset avoimessa. Olin ottanut puhelinnumeron kalenteriin ja ilmoittautumiskoodinkin. Mitään muistanut. Joskus 23.56 havahduin ajatukseen, että nyt meni kesäopiskelut ja ensi keväänä valmistuminen vituralleen! Soitin automaattiin ja sain tietää, että mahduin mukaan, hyvä homma. Nyt on sitten touko- ja kesäkuulle opintoja lisää ja heinäkuun voin lomailla (lue: tehdä töitä). Elokuusta syyskuuhun sitten painetaan taas pari kertaa viikossa iltaisin. Eiköhän tuon kunnialla saa läpi, vain yksi tentti ja loput esseitä.

Tässä esseetä juurikin tuntikaupalla olen vääntänyt. Yöt on jostain syystä hedelmällisintä aikaa, päivällä vain istun ja tuijotan monitoria. Neljättä sivua juuri aloittelen, eli ainakin kolmasosa, lähes puolet kasassa. Luotan siihen, että huomenna saisin loput höpötykset kasattua johonkin muotoon ja sitten voisinkin loppuajan käyttää lainausten kaivelemiseen kirjoista ja viimeistelyyn. Tässähän saattaa jopa jäädä aikaa viikonlopulle. [Joopa joo, sunnuntaiyönä vielä itkua väännän tuon kanssa kuitenkin..]

Pitää kaivella lääkärikuitteja taas ja Kelan paperit pankkia varten. Opintolainalla hankintoja, sano! Jokohan nukkumaan. Olin suunnitellut meneväni luennolle pitkästä aikaa (toista kertaa koko kevätkauhdella) klo:10.15, mutta tätä menoa jää haaveeksi. Pitäis kyllä vähän selvitellä missä mennään, ennen kuin iskee tentit päälle.


03:05 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna