- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

28.4.06

 
Ensimmäisen kerran vuoteen ei olisi napannut tänään ollenkaan. Kaikki tuntui mättävän, lähtien koko koulun poikkeusaikataulusta. Päivän viimeiset kielitunnit oli melkoista tahtojen taistoa ja vehkeen mittailua. En onneksi sortunut turvautumaan auktoriteettiin siinä vaiheessa, kun verbaalitaistelu luokan herruudesta oli hetken vaakalaudalla. Helevetin murkut, mitä teille on tapahtunut?!

Vappuvitonen Skrubulta.
1. Ylioppilashattu, must vai nolo?

Ylioppilaslakki, ensinnäkin. En koe mitenkään omakohtaisesti must-juttuna. Joskus vapunpäivänä on tullut iskettyä se päähän, jos on mennyt äipällä käymään tms. Laatikossa taitaa pysyä vitivalkeana tänäkin vuonna. Toi nolous sitten taas rippuu niin kantajasta, itseäni ei nolota.

2. Vedätkö nupin turvoksiin, oletko hillitty juomankuluttuja vai vietätkö vapun viinatta?

Viime vuonna olin töissä ja käväisin grillailemassa. Vapun päivänä pitkin sitten viedä kaverin tyttöä Dextraan, kun olin lähipiirin ainoa ajokuntoinen. Töissä menee tänäkin vuonna molemmat päivät. Jotenkin niin väkipakolla juopumistarkoitukseen väännetty maine koko juhlalla. Eipä silti, kyllä sitä on TeiniX-Kookin joskus Espaa kontannut. Semmoinen kivalla pienellä kaveriporukalla toimitettu puutarhakekkeröinti toimii parhaiten. Ruokaa ja juomaa ja hyvää seuraa.

3. Kumpi ompi kivempi, vappuaatto vai Vapun päivä?

Makes no difference. Aattona enemmän juhlijoita ja örvelöitä liikenteessä. Vapun päivä karsii nuoret ja osan krapulaisista. Joskus on myös mennyt itse aatto nukkuessa ja päivänä aloitettu heti aamusta.

4. Miten suhtaudut kaikkeen lisäsälään kuten viuhkat, nenät, serpeentiinit ja muut?

Pukeutuminen on oikeasti ihan jees. Kaikki torvet ja pillit ja hajusprayt pitäis kieltää lailla. Ilmapallot on hiimukivoja, etenkin jos niitä saa joltain muulta. Mun tulevan aviomiehen pitää muistaa vappupallo!

5. Paras vappumuistosi?

Jaa-a. Ei oo hirveesti mitään erikoisia ja mielettömiä muistoja jäänyt. Ehkä siksi, ettei toi oo koskaan ollut lempijuhla. Seiskaluokalla muistan ekat kunnon kännit juuri vappuna Marlin omenaviinin kera. Samoin lukioaikoina tuli rellestettyä ihan huolettomasti kaveriporukassa ja kai meillä hauskaakin oli. Vanhasta kotitalosta on jäänyt mieleen sireenipuskilla ympäröity grillipihamme, joka koristeltiin ilmapalloilla ja serpentiinillä. Grillailtiin, syötiin, juteltiin ja haettiin illan kylmetessä vaan lisää vaatetta aina päälle.

Vaikken olekaan vappuihminen, on siinä se hyvä puoli, että silloin tietää kevään tulleen! Pitäis huoltaa pyörä, siivota piha ja varmaan istutellakin jotain. Onhan tässä hommaa vaikka mitä, mutta taidan mennä päikkäreille. Pirullinen väsymys ja univelka.


15:07 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna