- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

22.4.06

 
En yleensä kommentoi blogistanian tapahtumia, koska en koe olevani osa niitä enkä oikeastaan kiinnostunut top-listan tähdistä. Nyt on kuitenkin niin, että eräs kommentoija on viime aikoina pistänyt silmääni liiankin useasta lukemastani blogista. En tykkää tyypin tyylistä ollenkaan ja mieleen tulee lähinnä "töykeä, kouluttamaton houkka". Yritän ummistaa silmäni kommenteilta, mutta en aina onnistu siinä. Ja ei, kyseessä ei ole Jarkko Vee.

Sitten on toinenkin asia: eräs blogi ja sen kirjoittaja ärsyttää. Tämä mielleyhtymä taas on "likainen, vanha pervo!" En ymmärrä miksi pitää pönkittää sitä omaa izetuntoaan retostelemalla tietynlaisilla seksistisillä jutuilla. Ja ei, en ole siveyden sipuli, en vaan jaksa lukea ruman vanhan miehen kikkelinkohotussoopaa. Onneksi ei tarvitsekaan, mutta sekin perkele käy kommentoimassa turhan montaa lukemaani blogia. Eikä tämäkään hyypiö ole Jarkko Vee.

Itkututtaa, panikoittaa, harmittaa, kaikkea! Yeah PMS, hit me straight between my eyes, please! Research paper on kesken, väsyttää nämä myöhään valvotut ja huonosti nukutut yöt, on tietyllä tasolla ikävä Liisiä ja harmittaa harrastusasiat. Saamarin Jessi, tää on ihan sen vikaa, että mun sydämessä ja päässä tuntuu tältä. Elämä ilman mitään miessäätöjä on paljon helpompaa. Ja ois niin paljon helpompi olla töissä, mutta ei! Viikon täällä löllyt ja pohdit ja katsot puhelinta ja teet muuta ja taas mieleen pomppaa kaikkea ja puhutaan puhelimessa ja sitten on taas hyvä fiilis, kunnes menee pari päivää ja ääääääää! No, sovittiin että nähdään heti kun aikataulut sopii taas yhteen. Miksei voitais olla Dharma ja Greg ja jättää tää kaikki hankala vaihe pois?

Huomenna partioparaati. Kaksi vuotta sitten ostamani paita on hartioista liian iso, nykyinen saisi olla kaksi kokoa pienempi. Vyötä piti kiristää taas, mutta housut tuntuivat ihan sopivilta. Vai olivatko ne viimeksi hiukan pienet? Vaatteet ja ihmiset sanovat, että kutistun, itse en huomaa mitään. Paitsi päänsärkyä, tarkistin taas ruokavalion ja hiilareiden pudotus aiheuttaa aina tätä migreeniä.

Nyt sitä helevetin esseetä, ruokaa ja nukkumaan parin tunnin sisään. OIKEASTI. Herätys on jo 9.30.


23:19 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna