- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

11.4.06

 
Eilinen itkumasennuspostaus meni puihin Jessin takia. Olin ihan tippa linssissä, kun se soitti: "Mitä, et kuuntele siel mitään James Bluntia!" No, en siinä kauaa ehtinyt synkistellä, kun Jessi forwardoi saamiaan deittivastauksia ja luettiin niitä ääneen ja arvioitiin kuvia. Kaikenlaista hullua sitä onkin liikkeellä! Tiivistyykö ne sekopäät nettiin vai kuvittelenko vaan? Pakkohan "tuolla ulkona" on olla jotain hönöä porukkaa, joilla ei ole pääsyä tiedon valtaväylille. Miten on sitten mahdollista, että ne hörhöjen kuninkaat materialisoituu kahteen inboksiin parissa päivässä?

Deitti-ilmoitukseen vastaamisen ihanuuksia:

- Lähetä copypaste koneellasi jo valmiiksi olevasta itseäsi monisanaisesti mairittelevasti kuvailevasta tekstistä, jonka alkuun laitat "Kylläpä vaikutat mukavalta tapaukselta, oli ihan pakko vastata!" tai "Sun ilmoitus pisti silmään, kun huvikseni selailin noita; ei sillä ettenkö saisi seuraa muutenkin.."

- Puhu itsestäsi, kerro KAIKKI, mainitse dorkimmat entiset työpaikkasi, kerro mitä et AINAKAAN suhteelta halua, missä vietit juhannuksen-02 ja esitä liuta vakiokysymyksiä, joihin pikaisesti kaipaat vastausta. Lisää tekstiin vielä muutama vertauskuva tai itsekeksitty sanonta.

- Kerro strategiset mittasi, kuvaile ulkonäköäsi ja muista mainita, että "On muuten komiaksikin haukuttu". Älä kuitenkaan liitä kuvaasi mukaan turhaan, eihän vastaanottajalla voi olla samanlaista arviointikykyä kuin äidilläsi, joka tuon lausahduksen on päästänyt suustaan.

- Kirjoita lyhyt ja mitäänsanomaton vastaus tyyliin "Moi, oot kiva, nähääks pian?" Saattaa osua ja upota joihinkin, mutta tosta on kyllä selkeesti luettavissa, että pillua et ole saanut pitkään aikaan.

- Yritä olla omaperäinen ja nokkela ja epäonnistu häpeällisesti.

- Mainitse se "pikkuasia" eli 10 vuotta kestänyt avioliitto ja jälkikasvu. Tämä ON tärkeä tieto, samoin kuin jos omistat kissoja.

- Kuvan laittamisessakin on omat kikkansa. Moni yrittää rippileirin aikaisella kuvallaan, toiset taas epätoivoisesti blurraavat kuvaa ja pistävät syyn huonon kuvaajan piikkiin. Maisemakuvat, joissa näkyy säälittävän pienellä suttuinen hahmo jossain Eiffel-tornin juurella eivät myöskään tee sinusta maailmanmatkaajaa. Ja GOOD HEAVENS, jos lähetät naamakuvasi ja olet susiruma, älä lähetä sitä niin isossa koossa, että se lävähtää äkkiarvaamatta peittämään koko kuvaruudun. Kokovartalokuvissa, PLIIS, pitäkää ne vaatteet päällä, that's rule #1!!

Toisaalta voi myös käydä niin, että kaiken sen sankan suon seasta löytyykin pienen pieni helmi. Kirjoitus, jossa sivutaan ilmoitustasi, sanotaan paljon, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Se saa sinut hymyilemään ja ennen kuin olet lukenut loppuun, tiedät jo, että tähän et voi jättää vastaamatta.

Luulin, että Sedästä irti päästäminen olisi helpompaa. Enää en ole niinkään varma haluanko. Järki sanoo ja tietää, mutta kun sydän ei ole samaa mieltä. Voiko mitään uutta aloittaa, jos tuntuu tältä? Pakko tavata Setä. Mahdollisimman pian. Ei kaikki voi loppua näin, ettemme ole nähneet moneen viikkoon. Pakko sanoa hyvästi, halata ja itkeä se itku, joka on vielä tuloillaan. Ehkä jo tänään, jos saan luettua tarpeeksi ennen iltaa.


17:50 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna