- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

29.4.06

 
Early bird plays the game and other phrases.

Hullua! Tänään on tapahtunut jo vaikka mitä, eikä kellokaan ole kuin piirun verran yli kymmenen. En muista koska olisin ollut ruokaostoksilla klo:08.15 lauantaiaamuna. Tuli siinä sivussa shoppailtuakin parit sukkahousut ja sukat (hamekausi!), Craftin ja Addun lyhythihaisia urheilupaitoja 3 kpl, Espanjan "pelipaitamallinen tyttöjen t-paita", kahdet Catmandoon urheilucaprit, Luhdan vastaavat ja ties mitä. Jotkut kivat ja näppärät urheilulliset kesäklopot vois vielä löytää ja mun puolesta mittari saakin sit nousta jo yli kahdenkympin.

Olisin antanut mitä vaan, että oisin saanut jäädä Sedän kainaloon nukkumaan, mutta piti palauttaa se vaimonsa hoteisiin. Meillä kyllä synkkaa 150-prosenttisesti vaakatasossa. Tai oikeastaan kaikissa tasoissa ja muutenkin. "Aikainen lintu munan nappaa", oli kommentti, kun yötyöläinen kipusi autoon. Oli varmaan miettinyt moista repliikkiä puolen yötä, sen verran väsynyttä hihitystä se sai aikaan. Voe toista.

Kuljen vähän slowmotionilla tällä hetkellä, kun tän postauksenkin kirjoittaminen on kestänyt melkein tunnin. Ostin pakastimen täyteen kaikkea herkkua, kanaa, piffejä, possua ja nautaa. Jos tekis tänään työputkea varten keiton ja herkuttelis sitten ens viikolla kunnon proteiineilla taas. Aamupalaakin pitäis varmaan kehitellä.. Päikkäreitä en uskalla edes ajatella, varmaan nukkuisin taas iltaan asti. Jokohan se äippä heräis kohta, pitää mennä tuhlaamaan lisää rahaa..


10:40 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna