- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

24.4.06

 
Bye bye Liisi!

Maskuliinisesti totean tähän, että miehet ne vaan antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Ei sillä, että Liisin kanssa nyt olisi ehtinyt niinkään pitkälle asiat etenemään, mutta ärsyttää moinen jahkaileminen. Juupas-eipäs, nähtäiskö uudestaan, oot tosi [liuta positiivisia adjektiiveja] ja mukava tavata noin älykäs ihminen, plaaaplaaaplaaa.

Neeeext!

Tai itseasiassa ei mitään seuraavaa. Ei yhtään uutta miestä missään muodossa, kiitos. Tää melkein kaks viikkoa "ilman Setää" on ollut ikävää aikaa, eikä kumpikaan halua olla ilman toista. Vaikka yhteistä aikaa ei meinaisikaan millään löytyä ja nähtäisiin tosi harvoin, on se silti sen arvoista. Mun maailma on niin paljon parempi paikka, kun siihen kuuluu ihminen, joka välittää musta ja tuntee mut läpikotaisin. Enää en edes yritä lopettaa meitä mokomien Liisien takia!

Setä soitti hetki sitten töistä, kun laitoin sille viestin. Se ei oikeasti pysty eikä ehdi sieltä soittelemaan, joten oli aivan ihanaa, että se järkkäsi aikaa soittaakseen. Sovittiin, että koitetaan nähdä mahdollisimman pian. Pitää varmaan jutella asioita halki samalla. Niin ja tämä NRJ:n lanseeraama Herkuton Huhtikuu alkaa olla lopuillaan, eikä munarikkaasta pääsiäisestä ollut tietoakaan. Viimeksi näin kuiva kausi nivellaakeroinnin saralla on ollut joulun tienoilla, kun "pidettiin taukoa" ja molemmilla oli kauhea härdelli päällä.

Opus - Life is life

Mun piti tänään jo aiemmin kirjoitella siitä kuinka onnellinen oikeasti taidankaan olla. Sitä ei vain aina muista, eikä siitä huomaa iloita. Mun elämässä on oikeasti ihania ihmisiä, opinnot sujuu hyvin, duuniasiat on mallillaan eikä tulevaisuuskaan näytä hassummalta. Kevät, lämpö ja valo pitää mielen virkeänä, vaikka tänään hiekkateitä kotiin tallustellessani hieman kirpaisikin koiraikävä. Mikään ei ole hienompaa kuin kävely koiran kanssa kesäisessä illassa. Täytyy tälle kesälle koittaa keksiä joku korvike, vaikka kaverin kanssa köpöttely tai fillarointi musat korvilla. Nyt saisi vaan aika hidastaa, muuten tuo kesä on ohi jo ennen kuin huomataankaan.

On kivaa olla minä.


23:58 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna