- Yet Another Diary..

Yet Another Diary..

Kun elämä ei aina menekään ihan kuin sen kuvitteli.

4.4.06

 
Ai että on virkistävää, kun vähän sataa ulkona. Ja juna on myöhässä 14 minuuttia. Ei yhtään haittaa vaikka kastuu läpimäräksi ja tuulee pohjoisesta 523 metriä sekunnissa. Perkele, en tilannut syksyä, vaan kevättä!

Sitten on kanssa tosi makeeta, kun menee ihan hetkeks vaan sohvalle kattomaan telkkaria ja herää keskellä yötä hikisenä monen tunnin päikkäreiden jälkeen. Kauhee nälkä tietysti, koska jääkaappiin oli hommattu herkkupäivällisen ainekset, joita ei todellakaan yöllä aleta kokkailemaan. Jippikaijee, motherfucker.

Maanantai oli ihan suolesta. Bad Hair Day kaiken lisäksi. Tänään on sitten veto aivan miinuksen puolella. Pitäisi tästä nousta ja siirtyä yliopistolle monistamaan ensi viikon tenttimatskuja. Office menee kiinni neljältä, hyvin on vielä aikaa..

En ole itseni kaveri tänään. Kiukuttelen, kun olen saamaton paska. Kiukuttelen, kun pitäisi pitäisi pitäisi kaikkea ja silti en! Pitäisi varmaan rahaakin tehdä, kun sitä osaan kulutella niin näppärästi. Visalasku on lähemmäs 400 euroa ja vasta neljäs päivä tätä kuuta menossa. Hopotihoijakkaa.

Onneksi torstaina pääsen opettamaan. Jotain valoa tähän viikkoon.


14:33 #


KIRJOITTAJA

Koo, se oon mä. 20-something, ikuinen teini. Vuodatan ja suodatan tänne elämäni vuoristoradasta
- opiskelusta, liiallisesta työnteosta, sinkkuilusta, härdäämisestä ja ihan normipäivistä. Yleensä on kivaa olla mä, aina ei. Kommentit on jees.
Read and weep.

TJEU - TSEKKAA JOS ET USKO

Miira ja Minna
Angsti-Pipsa
Kokki Kolmonen
Emppa Malawissa
Thiiren pesue
Naamarit
Tiiperoinen
Cistaliini
Kisperi
Norpatti
Oola-laa!
Esteri
Sexipoica
Gee

Vieraskirja
Tilaa YAD


2006

Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu

2007

Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu

This page is powered by Blogger. Isn't yours?




© Minna